Muikkuluisut 2017

MUIKKULUISUT 2017 AJETTIIN 25.2.2017

Mopokerho Papparazzien järjestämät III Muikkuluisut ajettiin 25.2.2017 hienossa varhaiskevään säässä. Pakkasta muutama aste ja lähes tyyni ilma antoi loistavat puitteet nauttia 2t bensantuoksuisita kisoista. Vielä alkuviikosta radan ympäristö oli peilikirkkaalla jäällä, mutta pari päivää ennen kisoja satoi reippaasti lunta ja niin saattiin häikäisevän valkea lumi kaunistamaan maisemaa. Rata oli sama jossa ajettiin syksyllä 2016 sänkikisat. Noin 400 metriä pitkän, erittäin kimurantin radan tarkoitus on ottaa mopoista vauhdit pois turvallisuuden lisäämiseksi. Kisailijoita oli ennätysmäiset 19 ja uutta, ennennäkemätöntä kalustoa runsaasti. Mahtava päivä mukavassa seurassa. Mestarit eri sarjoihin saatiin ratkottua aidosti kisaillen, joskin leikkimielellä.

KISAT AJETIIN SEURAAVIN SÄÄNNÖIN.

Mopo vähintään 25 vuotta.
Tasanopeus: Vapaavalintainen mopo – TULOKSET
Vakio: Suomeen tyyppihyväksytty mopo – TULOKSET
Viri I: Sama kuin yllä, sylinteri max. 60cm³
Viri II: Vapaa, sylinteri max. 80vm³ – TULOKSET
Nuoret: Alle 15v, (mopo voi olla uusi)
3-pyörä: Tehdasrakenteinen mm. invamopo – TULOKSET