Tour Dé Sánki 2018

TOUR DÉ SÁNKI 2018 AJETTIIN 23.9.2018

IV perinteiset sänkikisat ajettiin aidolle sänkipellolle merkatulla radalla ja nimekseen kisat sai Ranskan presidenttiparin Suomen vierailun kunniaksi Tour Dé Sánki 2018. Valtiovierailun tiukkaan aikatauluun kisat ei mahtunu, joten ajoimme ne Papparazzien oman Resitentin, Anssi Lindahlin suojeluksessa. Alla löydätte Harri Rauhanummen hienon videon kisoista.

Rata merkattiin sänkipellolle Mäläskän Perunan toimesta murskaamalla sänki lyhyeksi ja se oli noin 700 metrin mittainen plus lisälenkki päälle. Tällä kertaa kisoilla kerättiin varoja hyväntekeväisyyteen ja kohteena oli OYS -sairaalan lastenosaston keskoskaapit. Kaikki kerätyt varat tilitetään lyhentämättömänä keräykseen ja lopullinen keräyssumma tarkentuu lokakuun alussa.

Ja niin kisat jyrähti käyntiin klo 12:00, siis ukkosen jyrinällä, mutta loppupäivä saatiin nauttia kauniista syyssäästä. Kisojen nuorin osallistuja oli 6v. ja meno oli sitä luokkaa, että ehkä joskus, kun häntä haastatellaan maailmanmestarina, kuulemme hänen kertovan seuraavaa: ”ajoin urani ensimmäisen kisan Papparazzien sänkikisoissa 2018”.

Tässä vielä tietoa kisan säännöistä ja luokkien lopputulokset.

Mopo vähintään 25 vuotta.
Tasanopeus: Vapaavalintainen mopo – TULOKSET
Vakio: Suomeen tyyppihyväksytty mopo – TULOKSET
Viri I: Sama kuin yllä, sylinteri max. 60cm³ – TULOKSET
Viri II: Vapaa, sylinteri max. 80vm³ – TULOKSET
Nuoret: Alle 15v, (mopo voi olla uusi) – TULOKSET
3-pyörä: Tehdasrakenteinen mm. invamopo – TULOKSET
JAWAT: TULOKSET

Kisapäivästä Johanna Kylli otti myös erinomaisen hienoja otoksia ja ne on nähtävillä alla olevassa galleriassa. Lisäksi Halonhakkaajan päiväkirjaan kirjoitti bloggaaja Jomppe hienon artikkelin päivän tapahtumista.